Innovació educativa per uns hàbits més saludables a través de la transformació d’espais

C.F. Møller Architects va guanyar l’oferta per dissenyar la New Islands Brygge School en una competició l’any passat. L’escola combina l’aprenentatge físic, sensorial i basat en l’experiència, que projecta la visió dels arquitectes de crear un edifici que difumini la línia entre els interiors i exteriors. L’escola en forma de triangle agafar disseny i inspiració material de la ciutat, el port i els béns comuns.
L’escola de secundària, es basa en el moviment i el menjar, elements que han marcat la definició de tot el projecte d’aquest grup d’arquitectes.

Hi ha dues cuines rodejant la zona de la cantina. Els estudiants també interactuen amb l’alimentació d’altres maneres a través d’hivernacles i jardins urbans, i fins i tot amb cuines a l’aire lliure i una foguera per cuinar a l’aire lliure. L’activitat física també és important en el currículum i, per tant, els arquitectes creen múltiples àrees de lleure a l’aire lliure a la teulada que inclouen una pista d’atletisme, una àrea de parkour i un camp de pilota tancat.

A més a més, el projecte té un alt component de sostenibilitat, amb disseny d’eficiència energètica, alts nivells d’aïllament, insonoritzacions, teulades solars i teulades verdes, reutilització d’aigua de pluja, ventilació natural, etc.

 

New Island Brygge School

New Island Brygge School

Font: Inhabitat

 

Leave a comment

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

%d bloggers like this: