Francesc Balagué

Eduhub

Disseny d’experiències d’aprenentatge i innovació

MISSIÓ
Empoderar a educadors i institucions, amb les eines i recursos adequats, per a ser agents actius de canvi en el seu entorn.

VALORS
El propi nom Eduhub ja és una declaració d’intencions: volem dur a terme la nostra missió teixint una xarxa. Connectant les institucions i els agents educatius entre ells, així com connectant i col·laborant amb altres nodes propers. Ho volem fer de forma amable, rigorosa i divertida, centrant-nos en les persones.

Francesc Balagué

Mestre d’educació primària, psicopedagog i doctor en multimèdia educativa per la Universitat de Barcelona. Seguint el model d’investigació oberta o “open science” gran part del procés d’elaboració de la tesis “Ús dels blogs com a recurs de suport al procés d’ensenyament i aprenentatge a l’educació superior”, els referents teòrics, la recerca, etc. es van anar publicant al blog Blocdeblocs.net (ja inexistent) i es pot descarregar complerta aquí.

Després d’un any com a coordinador del IV Congrés de la Cibersocietat, vaig fer la volta el món durant 16 mesos, coneixent projectes educatius i posant en pràctica la teoria dels 6 graus de separació.

També vaig participar en la coordinació del congrés Hybrid Days i com a  organitzador del 1r i 2n Simposi d’Innovació Educativa INNED. He estat formador de l’ICE de la Universitat de Barcelona, de Rosa Sensat, de l’escola virtual de CiberEspiral, al Cibernarium i de l’IL3 UB entre d’altres.

Com a emprenedor he desenvolupat diferents projectes, entre ells la plataforma de gestió i organització de congressos Wonference (ja inactiva).

Interessat pel crowdfunding, la comunicació i la gestió de comunitats, vaig escriure la guia Crowdfunding Sherpas, disponible gratuïtament.

Anteriorment vaig ser Team Coach al grau universitari LEINN (Lideratge, emprenedoria i innovació) i Communication Manager del campus de Teamlabs a Barcelona. També he estat Project manager d’innovació educativa a Induct i tutor del postgrau Digital Learning y Experiencias de Aprendizaje Emergente del Institute for Life Long Learning de la Universitat de Barcelona.

Actualment soc Director Acadèmic del CIB·Culinary Institute of Barcelona, una escola de cuina, creativitat i innovació que pretén formar els xefs i gestors de restaurants preparant-los pels reptes del futur.

Eduhub.cat és una plataforma per desenvolupar sobretot projectes de formació, innovació i disseny d’experiències d’aprenentatge.

Aquests són alguns dels projectes amb qui ja hem col·laborat: